søndag 15. april 2012

Å la bildene tale for seg

Jeg har tenkt litt på hva slags blogger det finnes der ute og hvordan man velger å presentere bilder. Noen blogger er blottet for bilder og er ren tekst siden ned, mens andre består bare av bilder. Noen blogger består av en nesten uendelig lang forside med høyoppløselige fotografier som får nettleseren til å lagge mens de lastes inn.

Noen innlegg er kommentarer til bilder, mens andre innlegg bruker bildene for å underbygge teksten. Jeg synes noen ganger at å kommentere et bilde, skrive noe under det, forstyrrer helheten. Det er å presse tankene sine og sin tolkning av et inntrykk på andre. Når bildet står alene, blir det mer opp til leseren, mer personlig og uforstyrret av mine tanker. Det blir opp til leseren selv å finne ut av bildet.

Å kommentere bilder er en vanesak - det er jo ekstraarbeid å skrive noe til bildene, samtidig som det også kan være interessant å se hva den som poster tenker. Kanskje jeg heller burde poste bildene alene, og heller samle flere kommentarer opp til en artikkel om en trend eller tendens. Tittelen er nok.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

lutter øre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...