fredag 17. januar 2014

Å kunne gå med pølseskinnsbukser

Noen ganger bare mister jeg helt garderoben. Hva i all verden skal man gå med. Ender opp i en fritidsbukse uten noe som helst som kan minne om form med strikk i livet. Frihet, heter det. I den kan jeg sitte som en kråke, sitte rett i ryggen, gjøre både styrketrening og yogaøvelser.

Da kan det være greit se på ca. likeårede folk i en forsamling og prøve trekke ut oe insp fra dem. Jeg har begynt i et kor for studenter/unge voksne. Hva var det disse gikk med? Jo, alle bortsett fra to gikk med trange jeans/trange bukser, det jeg ønsker kalle pølseskinn. Unntakene hadde vid bomullsbukse og en nylonstrømpebukse under en kjole/kardigan. Men alle disse jentene har store lår. Det har ikke jeg. De har StandardBein. Dvs. at når de kjøper bukser pret-a-porter(klar-til-bruk) i butikken, så sitter faktisk buksa tett rundt beinet når den sitter greit i livet. Klærne i butikken er faktisk tegnet og sydd for deres legeme! For meg er tettsittende bukser enten for små i livet/rundt hofta, eller for store om beina.

Jeg har så lyst til foreta en undersøkelse. Er det virkelig slik at disse buksene passer på dem? Plages de på noen møte av buksene? Er de trange i livet? Tyter det ut bilringer ("muffin top")? Klarer de bøye knærne? Er det ubehagelig? Eller er livet helt greit, liksom? For alle går jo med sånne bukser, men alle gikk jo med korsett også.

PS I: Jeg har ikke nø imot StandardBein. Det betyr kanskje større hofter, og når man som regel er tynnere i midjen, (før middelalderen :P), betyr det at man har finere proporsjoner enn en med TynneBein.

PS II: Jeg skal legge ved et bilde av pølseBein. Pølseskinnsbukser. Korsetthoser. Korsett på Store norske leksikon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

lutter øre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...