torsdag 5. april 2012

# Favoritter fra Nadia Esra

Jeg ville vise noen bilder fra en jente fra Nederland  som inspirerer meg mye i klesveien, bortsett fra at det er altfor kort og altfor kaldt til at jeg kan gå sånn osv. - triste unnskyldninger. Hun har lagt ut 103 looks på lookbook og baserer seg på naturfarger/klassiske farger mot en foto-forsterket blek hudfarge. Det går mye i kjoler, korte skjørt og knestrømper, strømpebukser, sokker. I tillegg har hun har fint hår. Det må være skikkelig mye arbeid med det håret. Mazze sjampo og balsam og føning og sprai whatsoevah.  
Legg merke til rysjesokkene i skoene. De hvite blondene er sååååå fint mot det brune. Semsket skinn er ikke bare-bare, da, det blir fort stygt i sølevær.  
De samme skoene i dette antrekket, med fine oker-farger. ER DET EN BUKSE?
¡Skoleuniform! Dette antrekket er nok litt varmere enn de forrige, med en varm genser og et rødt ullskjørt. Stilig med en lang blazer, som også kan skape litt varme.
Lun varm genser over en fin blomsterkjole - funker det om høsten og kald vår også? JAAAAAA
Her ser du ikke ansiktet engang, men hele geria er bare klassisk, iallfall for unge kvinner. Skjørtelengden senkes jo med alderen. Sort og hvitt - en litt vid topp med skuldre og broderier i midten, og et utsvingt skjørt som gir en timeglass-fasong. Og så knestrømpenene, åff kårs - og det hadde fungert like gerit med vanlig strømpebukse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

lutter øre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...